Tegevust täis kunstiõhtu „Hampelmaania“ toimus 14. detsembril.

Tänavuse kunstiõhtu avas kooli vilistlaste meeleolukas perfomance, mis pani lapsi mõtlema tänapäeva ilustandardite üle. Külalisesineja animaator Helen Unt rääkis koos õpetaja Yyhely Hälviniga animafilmide tegemise telgitagustest ning näidati ka õpetaja Yyhely tehtud animafilmi. Süüa sai laste kaasa toodud fantaasiarikast minitoitu ning üles oli seatud fotonurk, kus elusuuruses nukukarpide sees sai koos aksessuaaridega poseerida. Õpilased osalesid põnevates töötubades. Värvikunstnike töötoas tutvuti Barbie ajaloo ning mõjuga ning kuulati Andrus Kivirähu lugu, mille ainetel valmisid teistmoodi Barbied. Nukumeistrite töötoas valmisid vahvad liigendnukud. Animaatorite töötubades said lapsed võimaluse koos õpetajaga teha ise liikuvat animafilmi. Õhtu lõpetasid lõbusad nukuteemalised tantsud ning kõik osalejad said endale tänukirja ja šokolaadi. 

Suur tänu osalenud õpilastele, lapsevanematele, külalisesinejale Helenile ning meie korraldajatele-õpetajatele Tiinale, Innale, Angelale, Urvele, Maidenile, Yyhelyle ja Kristiinale!

Vahvaid pilte kunstiõhtust näeb SIIT!

Vaata ka kunstiõhtul valminud animatsioone allolevast videost

Järgmise aastani!