Esimene kokkusaamine 8. oktoobril kell 17.00

 

 

Akrüülmaal

Akrüülmaali kursusele on oodatud kõik huvilised, olenemata eelnevast kogemusest maalimise ja värvidega. Maalimine ja joonistamine on tõepoolest õpitav, vastupidiselt laialtlevinud eksiarvamusele.

Akrüül on vees lahustuv, hästi kattev ja veekindlaks kuivav värv. Akrüül on ka moodne alternatiiv õlivärvile, märksõnaks mugav kasutamine. 

Kursuse käigus tutvume akrüülvärvi omaduste, paljude erinevate tehnikate ja võimalustega – meediumid, geelid, modelleerimispastad, spaatelkammid, kile, alkohol, monotüüpia jne.  Katsetame, kuidas värvi kanda lõendile nii, et see oleks mõjus. Õpime koos, mis on kompositsioon, rütm, pindade, joonte ja värvide vastastikused mõjud, tonaalsus, kontrast suurusvahekordades ja faktuuris jpm.  Tutvume abstraktse maalilaadiga. Igal huvilisel on võimalik leida endale sobiv lemmiktehnika ja –teema.

Kursuse eesmärgiks on rõõm värvidest ja vabast loomingust.

Vahendid: akrüülvärvid, pintslid (5 mm-5 cm), lõuend või papp, suured valged libeda pinnaga pabertaldrikud palettideks (segamisalusteks), spaatlid. Vajalikest materjalidest ja vahenditest räägime esimeses tunnis lähemalt.

Juhendaja: Liia Leppik, kunstnik/kunstiõpetaja

Aeg: lepime kursuslastega kokku esimesel kokkusaamisel

Esimene kokkusaamine: 8. oktoobril 2019 kell 17.00

Kus: Võru Kunstikoolis, Lembitu 2, III korrus, ruum nr 2.

Kursuse hind: 27 eurot kuus (12 õppetundi)

 

Info ja registreerimine: liia.leppik@voru.ee, tel  53 433 696

Registreerida palun hiljemalt  7. oktoobriks.