016esipost17. detsembril toimus kunstikoolis Katariina tantsulaste jõulupidu.

Jõulupeo otsustasime korraldada koos kunstikoolis ööbimisega, idee selleks saime paar aastat tagasi toimunud pidžaamapeost. Peo kordamineku ja korralduse võtsid enda kanda kõige vanemad – V rühm.

V rühm oli peo päeval varakult kohal, et kaunistada saal ja katta laud. Kella seitsmeks oli saal ehitud ja kõik ettevalmistused tehtud, panime pidžaamad selga ja jäime pisemaid ootama.

Kui kõik pidulised olid kohal, algas väike kontsert. Iga rühm esitas mitu ( I r- 3 tantsu, II r- 4 tantsu, III r -3 tantsu, IV r -1 tants ), iseseisvalt õpitud tantsu, V rühm esitas kolm tantsu, viimase jaoks saime inspiratsiooni filmist „Jääaeg“. Kõik esinesid väga tublilt ja elasid teistele kaasa.

Ja jõudiski külla oodatud jõuluvana! Elevust oli palju, sest kes ei sooviks kingipakki saada! Kui kingid üle vaadatud ja kõigil kõhud täis, oli aeg mängude käes. Telefonimängu „Kummitus kummitas kummutis kummikut“ lõpptulemus oli päris naljakas. Kui mängud mängitud, õppisime ära ühistantsu, mida koos hiljem linna jõulukuuse juures tantsida. Tants selgeks õpitud, seadsimegi sammud kuuse juurde. Kuuse all põletasime säraküünlaid, tegime pilte ja tantsisime meie ilusa jõulutantsu. Kui me kunstikooli tagasi jõudsime, olid varuks veel mõned mängud. Siis oli aeg süüdata tordil küünlad ja nautida magusaid suutäisi. Sätiti valmis magamisasemed ja asuti ühiselt filmi „Alvin ja Koopaoravad“ vaatama. Tantsusaal oli madratseid nii täis, et raske oli leida väikestki vaba põrandapinda. Kõige unetumad olid üleval isegi kella poole seitsmeni hommikul. Hommikul tõusid esimesena kõige pisemad ning viimasena kõige suuremad. Peale hommikusööki ootasid žürii hinnangut meie enda tehtud piparkoogid. Parimaks tunnistati meie rühma Ave piparkook – baleriin.

Meie jõulupidu oli vahva. Saime tantsida, palju süüa ja veeta lõbusalt aega koos oma kallite trennikaaslastega. Loodame, et meie järgmised jõulud tulevad sama lõbusad nagu nad olid sellel aastal.

Signe Lillipuu, Katariina V rühm