lopp201330. mail toimus Võru Kunstikooli 2012/2013 õ-a lõpuaktus.

Kiidu- ja tänusõnu ning tunnustust jagasid tänavustele tunnistuste saajatele, vanematele ja õpetajatele kooli direktor Liia Leppik ja kooli hoolekogu esinaine Kairi Rammo. Võru Linnavolikogu ja –valitsuse poolt oli kooliperet tervitama tulnud hr Sairos Hõrak. Aktuse külaliste hulgas viibis ka abilinnapea hr Tarmo Piirmann. Aktusele kohase üleva meeleolu lõi oma esinemisega kõigi poolt armastatud muusik Kait Tamra.

Tunnistuse said 32 tublit õpilast, kes on oma huvialale truuks jäänud aastateks.

Tantsuõppe I astme tunnistuse said 9 õpilast (õppeaeg 4-5 aastat): Geir-Melany Andrejev, Nora Heinsoo, Crislin Kuklase, Eilika Laanemets, Kertu Peelo, Annabel Runtal, Roosmarii Räim, Liisa Timmi, Lisett Maandi,

II astme tunnistuse 11 õpilast (õppeaeg 8 aastat): Ethel Linnasaar, Karolin Ossip, Brigitta Pille, Liisbet Reeman, Merit Väits, Elen Halimonenko, Liset Kivioja, Mariete Kuur, Annaliisa Siidra, Merlin Aasa, Kristiine Haukamägi

ja III astme tunnistuse 1 õpilane (õppeaeg 4 aastat): Signe Lillipuu.

Süvaõppe II astme e põhiõppe lõpetas tänavu 9 õpilast (õppeaeg 5 aastat): Kerttu Mölder, Saamuel Rammo, Emma-Lotta Kägo, Johan Hallimäe, Timo Toom, Marie Jõgi, Rainer-Gregor Parijõgi, Anett Välimets

ja süvaõppe III astme e täiendõppe 2 noormeest (õppeaeg 3 aastat): Kevin Loigu, Janar Prutt, kes on õppinud kunstikoolis kogu kooliea kestel e 12 aastat.