032esipost6. juuni õhtul toimus k/m Kannel pidulikus kontsertsaalis kunstikooli lõpuaktus.
Kiidu- ja tänusõnu jagasid lõpetajatele, vanematele ja õpetajatele kooli direktor Liia Leppik ja põhiõppe lõputööde hindamiskomisjoni nimel Tiit Varblane. Soojade sõnadega oli kooliperet tervitama tulnud ka abilinnapea Kersti Kõosaar. Üleva meeleolu lõid noored muusikud Kreutzwaldi Gümnaasiumist.
Seoses Võru Kunstikooli vastavate õppekavade astmete läbimisega said kunstikooli tunnistuse 32 õpilast.
Lõputööde hindamiskomisjoni otsuse alusel ja seoses põhiõppe õppekava läbimisega said põhiõppe lõputunnistuse (õppekava 5a): Ave Nurmeots, Gredy Udras, Therese Sild, Maria Variksaar, Liisi Rauba ja Diana Lõhmus.

Põhiõppe eelõppe õppekava läbinu tunnistus (õppekava 4a) : Karolin Eks, Cätli Märtin, Kristjan Piller.

Põhiõppe täiendõppe õppekava läbinu tunnistus (õppekava 3a): Kätlin Eskla.

Keraamika õppekava läbinu tunnistus (õppekava 4a): Kaspar Süvaorg.

Käsitöö I astme õppekava läbinu tunnistus: Maria Kall, Arete Niinemets.

Tantsu I astme õppekava läbinu tunnistus: Vanessa Helm, Gerda Narusk, Kaisa Vink, Elise Marie Olesk, Maria Kall, Rahel Ariel Kaur, Lisbet Luik, Kertu Murde, Victoria Vlassenko, Elis Raal, Scarlett Veske; tantsu II astme läbinu tunnistus: Kairi Ojaveer, Signe Lillipuu; tantsu II ja III astme läbinu tunnistus: Carolin Kikkas, Kristiin Meos, Kristi Paakspuu, Marleen Reemann, Mirjam Vikisk; tantsu III astme õppekava läbinu tunnistus: Katrin Kuus.

Ühiselt söödi torti ja jäädvustati pidulikku hetke.