001väikeVõru Kandles, Linnagalerii I korrusel

Põhiõppe XI lennu lõpetajaid on tänavu seitse tublit noort: Aljona Karpuhhin, Mona Vahtra, Kirke Saarnits, Alisija Vasserman, Eliise Kõiv, Grete Schmeiman ja Keiu Grossberg.

Lõputöödeks valitud teemad on noortepärased, mõtlemapanevad, ajendatud nii loodusest, maailmavalust läbi noore inimese silmade, rõõmudest ja muredest,  emotsioonidest kui fantaasiast. Aljona töö pajatab inimese ja looduse vahelistest seostest, Mona kujutab tasakaaluotsinguid, Kirke on võtnud teemaks noore inimese maailmapildi kujunemise ja juurte mõju sellesse, Alisija jutustab läbi emotsioonide ja värvide oma suhtumisest kunsti, Eliise töö on üheaegselt nii praktiline kui loominguline, Grete fantaseerib unenägude maailmas ning Keiu tööd räägivad igavesest võitlusest oma identiteedi pärast. Ka tehnikate valik on kirju: graafika, akrüül, klaas, digiprint jne.

Ootame kõiki lõpetajate vanemaid, vanavanemaid, õdesid-vendi, sõpru ja häid kaaslasi ning külalisi kaasa elama tööde kaitsmisele reedel, 30. mail , algusega kell 17 Linnagaleriisse!

Lõpetajatele – julget esinemist!

XI lennu lõputööde näitus on avatud 26. maist – 27. juunini 2014