Kilomeeter Skulptuuri (KoS) rahvusvaheline vabaõhu kunstifestival otsib vabatahtlikke 2015. aasta projekti elluviimisel Võrus. Tule ja osale rahvusvahelise kunstiprojekti elluviimisel, saa uusi põnevaid kogemusi ja tutvusi!

Kilomeeter Skulptuuri on iga-aastane vabas õhus toimuv kunstinäitus, mille eesmärgiks on tutvustada rahvusvahelist kaasaegset kunsti Eesti väiksemates asulates. Sel aastal oleme Võrus (4. – 26. juuli). Sündmus saab olema tore ja meelelahutuslik ning selle eesmärgiks on kaasaegse kunsti vastu huvi tekitamine igas vanuses publiku seas. Lisaks edendab üritus suhteid Võru ja tema sõpruslinnade vahel ning toob linna külalisi nii lähemast kui ka kaugemast ümbrusest. Lisaks vabaõhunäitusele Võru linna avalikus ruumis on KoSil ka kõrvalprogramm: loengud, töötoad ja külalisnäitused Võru ajaloolistes ja põnevates hoonetes.

Otsitakse näituse korraldusmeeskonda kultuuri- ja kunstivaldkonnast ning näituse ülespaneku tehnilisest poolest huvitatud vabatahtlikke.

Vabatahtliku töö pakkumisest huvitatutel on vaja täita ankeet ja saata see koos elulookirjeldusega 7. juuniks 2015 e-maili aadressil: vabatahtlik@sculpture.ee.

kuulutus

ankeet

Täpsem informatsioon: www.sculpture.ee ja kadri@sculpture.ee