045Teisipäeval, 3. mail avati Linnagaleriis Võru Kunstikooli aastanäitus “Hallo kosmos, siin kunstikool”.

Näituse avamine oli väga meeleolukas! Avamisel olid nii õpilased, õpetajad, emad-isad, vanaemad-vanaisad kui ka teised huvilised ja külastajad. Häid sõnu noortele kunstnikele ja juhendajatele ütlesid kunstikooli direktor Liia Leppik ja Võru linnapea Anti Allas. Noori kunstnikke oli tervitama tulnud ka Võru Linnavolikogu hariduskomisjoni esinaine Ene Liivamägi ja kultuurikomisjoni esinaine Helga Ilves, samuti linna kultuuri-ja haridusosakonnast Peep  Poltimäe, Kristi Aavakivi ning Inge Tolga.

Näitusel on eksponeeritud põhiõppe I – V kursuse, huviõppe, tarbekunsti stuudio ja noorte kunstistuudio õpilaste tööd, mis käesoleval õppeaastal valminud. Lisaks saab näitusel näha täiskasvanute kunstiõppe grupis osalenute ja põhiõppe tänavuste lõpetajate töid.

Tööde valmimisele aitasid kaasa juhendajad-õpetajad: Tiina Suumann, Tanel Tolsting, Angela Orro, Urve Mill, Inna Süving, Delia Tammik ja Liia Leppik.

Pildid näituse avamisest siin
Ülevaade aastanäitusest siin.