IMG_003711. mail toimus Kandles kunstikooli põhiõppe XIII lennu lõputööde kaitsmine.

Getrin Valge töö räägib asjadest, mis tehtud südamega. Annabel Sulg lahkab oma maalidel nelja erinevat temperamenditüüpi. Karolin Eks jutustab oma üheksast kunstikooli aastast kooli viies õpperuumis. Perekonna, kui väärtuse, tõi oma maalikompositsiooni Evelina Aništšenko.
Lõputöid juhendasid tänavu õpetajad Angela Orro ja Tanel Tolsting.
Hindamiskomisjoni kuulusid: Merit Süving (Võru Gümnaasiumi ja Parksepa Keskkooli kunstiõpetaja), Anne Prangel (Põlva Kunstikooli direktor), Maarja Vilsar (vabakutseline) ja Tiina Suumann ning Liia Leppik Võru Kunstikoolist.
Hindamiskomisjoni arvates oli lõpetajate tase tänavu ühtlane. Kõigis töödes oli näha head kompositsioonitunnetust ja tööde eksponeerimisel terviklikke lahendusi. Nauditav oli jälgida noorte hoogsaid ja emotsionaalseid kaitsekõnesid.

Lõputööd on eksponeeritud kunstikooli aastanäituse raames, Linnagalerii II korruse näitusesaalis. Näitust saab külastada 11. juunini 2016.

Vaata ka lõputööde kaitsmise pilte.