034Öö(s) on kunst – mustkunst… reede õhtul ja öösel vastu laupäeva

Tänavuse kunstiöö avapaugu andis rikkalik mustkunsti-teemaline suupistelaud. Maitsta sai ” Küpsetatud krokodilli”, “Õudsaid käsi igijääs”, “Mustkunsti keerusaiu”, “Hookus-pookust”, “Abraka-tabra kaarte” jpm. Tänan kõiki õpilasi ja nende vanemaid, kes ei pidanud paljuks olla loov ka köögis, vaeva oli nähtud kõvasti! Valmisid imevahvad ja põnevad palad – ja millised vaimukad pealkirjad!

Suur-suur aitäh lastevanematele abi ja toetuse eest!

Tänan õpetajaid: Tiinat, Innat, Angelat, Urvet, Deliat ja Helinat meeleolukate ja põnevate töötubade organiseerimise ja õpetaja Tanelit plaadikeerutamise eest!

Valmis hoogne üllatuskunst, mida tehti põhiliselt pimesi, küll piimaga, küll valge küünlaga ja valmistatud hologrammi koonus koos appi`ga tekitas küsimuse: kuidas see võimalik on? Tulemusi saab näha galeriist. Ei puudunud ka “õuduste tuba”, kus sai pimesi katsuda, kompida ja nuusutada. Noorte esimesed arglikud sammud mustkunsti-trikkide maailmas pälvisid aplause. Valiti välja parimad kostüümid ja mustkunstnikud, vaimukamad suupisted ning osavamad tajujad pimedas toas. Öökino tunnid täitis vampiiriparoodia.

Tänan veelkord kõiki õpilasi, lapsevanemaid ja õpetajaid meeldejääva kunstiöö eest!