Tallinn Art Week on 12.-18. juunil toimuv kunstifestival, mis toob publikuni kaasaegse kunsti põnevaimad pärlid.

Seitsme päeva jooksul toimub erinevaid kunstisündmusi, kaasahaaravaid arutelusid ning töötubasid ja etteasteid. Festival toob inimesteni nii kodu- kui välismaise kaasaegse kunsti paremiku, selgitades seejuures, kuidas kaasaegne kunst tegelikult igapäevaselt teiste eluvaldkondadega lõimub. Festvali peakorraldajad on Andra Orn ja Kadri Uus.

17. juunil täitub Vabaduse väljak servast servani kunstiga! Mänguline kunstiväljapanek hõlmab endas eesti tippkunstnike uuemat loomingut ning oma tegevusi tulevad tutvustama paljud galeriid ja kunstiorganisatsioonid.

Võru Kunstikool osaleb 17. juunil Eesti Kunstikoolide Liidu ühisnäitusel laste tööde väljapanekuga. Otse vaatajate silma all valmib koos teiste liidu liikmeskoolidega üle kogu Eesti ühine suurteos “Ring ringis ringi”. Kunstikoolide ühine ekspositsioon annab mõista, et armastus kunsti vastu ning sellest arusaamine algab juba varases nooruses. Selleks, et meie kultuur ning kunst oleksid jätkusuutlikud, tuleb noori kunstihuvilisi toetada ja väärtustada.