Kunstiöö „Ekspeditsioon tundmatusse“ toimus 10. novembril, reede õhtul vastu laupäeva

Tänavuse kunstiöö avas I kursuse meeleolukas perfomance. Külalisesineja/kunstiõpetaja Merit Süving rääkis õpilastele installatsioonist, kui kunstiliigist, selle olemusest, võimalustest ja eesmärkidest. “Tankimisjaamas” kaeti kosmoseteemaline laud, kust võis muuhulgas leida lisaks pakendatud sõduritoidule toite nimedega „Uus koloonia: kord Marsilgi on õites õunapuud“, „Teel tulevikku“ ja „Kosmosekook“. Õpilased said vahejaamades osaleda põnevates töötubades. Installatsioonikunstnike töötoas kerkisid erinevad kosmoseraketid, kostüümikunsti töötoas valmisid kosmosesse minekuks prillid ja peakatted ning astronautide-gastronautide töötoas rohelised tulnukajoogid ning astrounautidele sobilikus pakendis smuutid. Valiti välja parimad kostüümid ning kõik osalejad said aukirja ning isikliku (magusa) kuukivi. Öökinos vaadati saladuslikku „Hukkunud alpinisti hotelli“ ning kosmose-teemalise meeleolu lõi õpetaja Taneli valitud muusika.

Lastele meeldis: “see et oli palju tegevust”, “ufojookide tegemine” , “külalisesineja Merit”, “töötoad”, “toit” ja “sõpradega koos olemine”.

Suur tänu osalenud õpilastele, lapsevanematele, külalisesinejale Meritile ning meie korraldajatele-õpetajatele Tiinale, Innale, Angelale, Urvele, Maidenile, Tanelile ja Kristiinale!

Meeleolukaid pilte näeb KUNSTIÖÖ GALERIIST!

Järgmise aastani!