Võru Kandles, 31. mail ja 1. juunil, kell 18.00.

Kunstikooli tantsutrupp Katariina tuleb Eesti sünnipäevaks välja kontsert-etendusega „Katariina unenägu“. Pöiasirutused on lihvitud, kõik sammud, hüpped ja keerutused selged. Kui tantsule oled kord sõrme andnud, siis tantsid kogu elu. Nii on Katariinas lapsi, kes tantsivad siin juba 5, 8 või isegi 12 aastat.

Laval on rohkem kui sada tantsijat. Selgeks on õpitud mitmed uued tantsud ja valminud on enam kui sada uut kostüümi. Kontsert-etenduse lavastajaks tantsuõpetaja Ly Berišvili. Tantsude autoriteks Ly Berišvili ja noor tantsuõpetaja, kunagine tantsutrupi kasvandik Janeli Sikaste.

Noortele tantsijatele kaasa elama ja „Katariina unenägu“ vaatama saab tulla Kandle teatrisaali 31. mail ja 1. juunil, kell 18.00

Piletid müügil Kandle kassas, alates maist. Pileti hind 4 EUR.

Juhuu!