Esimene kokkusaamine teisipäeval, 2.okt kell 18.00

Mosaiik

Juhendaja: Maiden Paljak

Esimene kokkusaamine 2. okt. kell 18.00 Võru Kunstikoolis, Lembitu 2, III korrus, ruum nr 3

Kursus toimub: 2.10, 4.10 , 16.10, 18.10 algusega kell 18 – 20 (vajadusel lisaaeg 30.10).

Pika ajalooga mosaiigitehnika  valdamine on privileeg kujundada oma kodu isikupäraselt või valmistada originaalseid kingitusi. Mosaiik on loominguliselt rahuldust pakkuv tehnika ning kõigile sobiv praktiline oskus, samuti taskukohane, sest on suures osas seotud taaskasutusega.

Kursuse käigus tutvume vajamineva materjali ja selle kasutusvõimalustega ning räägime mosaiigi kujundamise põhimõtetest. Õpime materjali tükeldamist, mosaiigi ladumist ning seinale, põrandale, kui ka anumale kandmise tehnoloogiat. Nelja koolituspäeva jooksul valmib praktilise tööna mosaiiktehnikas lauaplaat-kuumaalus ning mosaiigiga kaetud anum.

Võimalusel ja soovi korral korral võtta kaasa koju seisma jäänud või purunenud glasuurplaatide jääke.

Registreerimine

paljakmaiden@gmail.com

või 58093868

Kursuse maksumus 27 €