Võru Kunstikool tähistas oma 15. juubelit 19.oktoobril Võru Kultuurimajas Kannel. 

Kunstikooli 15 juubeli puhul said õpetajad Tiina Suumann ja Ly Berišvili Võru linnapea Anti Allase tunnustuskirja hingestatud ja tulemusliku töö eest noorte harimisel. 
Meeleoluka juubelipeo avas põnev performance, millele järgnes vilistlasnäituse avamine. Näitusel esinesid Kristjan Rauba, Hanna Haring, Aulikki Puniste, Tanel Tolsting, Ave Nurmeots, Kersti Kuningas (Pettai), Tuuli Lillemäe, Geilia Schmeiman, Kateriina Frolova, Joosep Sepp, Johan Hallimäe, Saamuel Rammo, Rainer-Gregor Parijõgi, Keiu Grossberg, Kelli Puusepp, Marie Jõgi, Anžeelika Mändmaa ja Danil Taro. Nauditi kooli tantsutrupp Katariina maagilist kontserti, millele järgnes mõnus koosviibimine.
Palju õnne meile kõigile!

Vaata meeleolukat galeriid juubelipeost SIIT. Fotode autor Tõnis Anton www.tonisfoto.com
Võrumaa Teataja artiklit saad lugeda SIIT
Võrumaa Teataja pildigaleriid saad vaadata SIIT. Fotode autor Aigar Nagel.