Vahvaid tegevust täis kunstiõhtu „Hampelmaania“ toimus 14. detsembril.

Tänavuse kunstiõhtu avas kooli vilistlaste meeleolukas perfomance, mis pani lapsi mõtlema tänapäeval üldlevinud ilustandardite üle. Külalisesineja animaator Helen Unt rääkis koos õpetaja Yyhely Hälviniga animafilmide tegemise telgitagustest ning näidati  Yyhely tehtud animafilmi. Ühiselt kaunistatud laual oli laste kaasatoodud fantaasiarikast minitoitu. Üles oli seatud fotonurk, kus elusuuruses nukukarpide sees sai koos aksessuaaridega poseerida. Õpilased osalesid põnevates töötubades. Värvikunstnike töötoas tutvuti Barbie ajalooga ja kuulati Andrus Kivirähki lugu, mille ainetel valmisid teistmoodi Barbied e antiBarbied. Nukumeistrite töötoas valmisid vahvad liigendnukud. Animaatorite töötubades said lapsed võimaluse teha animafilmi. Õhtu lõpetasid lõbusad nukuteemalised tantsud. 

Suur tänu osalenud õpilastele, lapsevanematele, külalisesinejale Helenile ning korraldajatele-õpetajatele: Tiinale, Innale, Angelale, Urvele, Maidenile, Yyhelyle ja Kristiinale!

Vahvaid pilte kunstiõhtust näeb SIIT!

Vaata ka kunstiõhtul valminud animatsioone allolevast videost

Järgmise aastani!