Näitus on eksponeeritud Tartu Ülikooli Philosophicumi IV korruse fuajees 13. mai – 31. august 2019.

 

Joosep Sepa näitus „„Mino Võromaa” illustratsioonid” Tartu Ülikooli Philosophicumi (Jakobi 2) IV korruse fuajees 13. mai – 31. august 2019.

Joosep Sepp on Võrust pärit noor kunstnik, kellele meeldib katsetada uute ja erinevate kunstistiilidega: „Tsõõrikväelise” illustratsioonid on loodud digimaalidena, kohviga maalimise tulemust saab imetleda kohvikus Crepp (Tartus Rüütli tänaval). Joosep alustas kunstiõpinguid 7-aastasena Võru Kunstikoolis, jätkas Tartu Kunstikoolis illustraatori erialal. Praegu õpib ta Tartu Kõrgema Kunstikooli Pallas meediadisaini osakonnas.

Illustratsioonid on saanud inspiratsiooni Võru Instituudis koostatud kogumiku „Tsõõrikväeline. Mino Võromaa 30” lugudest ja luuletustest. „Tsõõrikväeline” on noorte võrukeelse loomingu võistluse juubelikogumik, mis sisaldab 30 aasta jooksul võistlusel osalenud kirjatööde paremikku.