Vahvaid tegevusi täis kunstiõhtu „Virtuaalvidevik“ toimus 17. jaanuaril.

 

Tänavuse kunstiõhtu avas külalisesineja IT-spetsialisti Raul Jaanimägi loeng-arutelu teemal „Digitervis“, mis pani lapsi mõtlema Internetis leiduvate ohtude üle. Ühiselt kaunistatud laual oli laste kaasa toodud fantaasiarikkaid piksliampse. Õpilased osalesid põnevates töötubades – meisterdati märkmepaberitest pikselmonstrumeid, helendavaid vurre ning prooviti kätt fooliumimaalis. Vahepalana õpetasid meie V rühma tantsulapsed õpilastele robotitantsu ning sai ka vahvaid ühismänge mängida.

Suur tänu osalenud õpilastele, lapsevanematele, külalisesinejatele Raulile ja tantsuõpilastele ning korraldajatele-õpetajatele: Tiinale, Triinule, Urvele, Liiale ja Kristiinale!

Vahvaid pilte kunstiõhtust näeb SIIT!

Järgmise korrani!