Täiskasvanute kursus alustab oktoobrist! 

Kursuse programm hõlmab joonistamise ja maalimise  põhitõdesid ja -oskuseid. Osaleja saab julgust ja innustust tegelemiseks huvitava hobiga..

Oodatud on kõik täiskasvanud kunstihuvilised. Eelnev ettevalmistus ja vanus ei ole olulised. Kõige tähtsam on huvi ja soov pühenduda kunstiga tegelemisele.
Grupis võivad osaleda ka edasijõudnud, kes juhendaja poolt välja pakutud teemade kõrval võivad realiseerida ka enda ideid.
Läbitavad teemad olenevad grupi kooslusest ja tasemetest (natüürmort, portree, figuur, temaatilised ja abstraktsed kompositsioonid). Tehnikateks pliiats, süsi, pastell, akrüül.
Vajalikest vahenditest räägime esimeses tunnis.
Õppetasu 48 eur kuus, mis ei sisalda töövahendeid.
Esimene kohtumine kolmapäeval, 6.oktoobril kell 17.30
Võru Kunstikoolis, Lembitu 2, III korrus, ruumis nr 2
_______________________________________________________________________
Juhis turvaliseks kursusel osalemiseks –
Koroonaviiruse levik Eestis on taas laialdane. Peame kõik ühiselt pingutama ja käituma vastutustundlikult, et viiruse levik kontrolli alla saada. Võru Kunstikool lähtub selles valitsuse korraldusest, haridusministeeriumi juhendist, terviseameti soovitustest. Teeme selleks enda poolt kõik võimaliku ja palume kursustel osalejatelt mõistvat suhtumist, et kunstikoolis oleks ohutu ja turvaline kõigile õpilastele, nii suurtele kui väikestele.
Igal osalejal tuleb tõendada oma nakkusohutust ja esitada:
* vaktsiinipass,
* COVID-19 läbipõdemist kinnitav tõend või
* negatiivset PCR-testi tulemust tõendav dokument. Negatiivset testi tulemust kinnitav tõend on kehtiv, kui PCR-test on tehtud kuni 72 tundi enne tundi tulekut.
_______________________________________________________________________

Juhendaja Liia Leppik
liia.leppik@voru.ee
tel 53433696