Võru Kunstikooli Katariina tantsutrupid olid Koolitantsu ja Kuldse Karika eelvoorude PÄEVA PÄRLID!

02.04 ja 03.04 toimusid Koolitantsu ja Kuldse Karika piirkondlikud eelvoorud. Võru Kunstikooli Katariina tantsutrupist osalesid:

I rühm kavaga “Flamingod”
II rühm kavaga “Pop kids”
III rühm kavaga “Rohelased”
V rühm kavadega “Puhas leht” ja “Täiskuuööl” 

02.04 toimunud Koolitantsu piirkondlik eelvoor toimus Võru Kandles, kus V rühm tantsuga “Puhas leht” valiti PÄEVA PÄRLIKS ja kindlustas seega endale finaalikoha. Lisaks saavutas “Puhas leht” Eesti Noorte Tantsu Ühingu eripreemia – “Lummavalt detailne ja esteetiline, leidliku koreograafiaga tants” ja Koolitantsu kunstiliste juhtide tunnustuspreemia – “Tervikut toetav rekvisiidikasutus ja puhas detailne kompositsioon”.

03.04 toimunud Kuldse Karika piirkondlik voor toimus Tartus Vanemuises. Hoolimata eelmise päeva väsimusest olid Katariina tantsurühmad ka sel võistlusel väga tublid ja võidukad. PÄEVA PÄRLIKS valiti III rühm kavaga “Rohelased” ja ka nemad kindlustasid endale finaalikoha. Terviklikkuse ja stiili eripreemia saavutas I rühm kavaga “Flamingod” ja II rühm kavaga “Pop kids” sai Silmapaistva kostüümi eripreemia.

Õpilasi juhendasid õpetajad Ly Berishvili ja Janeli Sikaste.

Palju õnne õpilastele ja juhendajatele!

PILDID