Samaaegselt aastanäitustega Võru Kandle Linnagaleriis saab näha kõige nooremate töid Võru Maksimarketis, väikest valikut keraamika ja vormiõppetöid Võrumaa Keskraamatukogu lasteosakonnas ja endiste ning praeguste õppurite töid Võru Tervisekeskuses.

Nii nagu varasemaltki, oleme sidunud õppeaasta tööd teema-aastaga, milleks sel korral on LIIKUMINE. Võimalusi liikumiseks on mõõtmatult ja lõputult toimub liikumist meie ümber kõige erinevamatel tasanditel.Kunstikool on oma arengus samuti  pidevas liikumises ja selle näitusega tähistame oma kooli 20. sünnipäeva. Kunstikooli noored on oma töödeks ainest saanud nii oma kogemustest kui ka ühistest aruteludest. Loomulikult on loomerõõmu pakkunud mitmekülgses liikumises arenev maailm meie ümber – nii ja naa, sinna-tänna, üht- ja teistviisi. Näitusel esinevad eelõppe, põhiõppe I – V kursuse, valikainete ja noortestuudio õppurid.
Õpilasi juhendasid õpetajad Triin Kristerson, Urve Mill, Tiina Suumann, Daana Loreen Kägra.

Samaaegselt aastanäitustega Kandle Linnagaleriis saab näha meie kõige nooremate õppurite töid Võru Maksimarketis, väikest valikut vormiõppetöid Võrumaa Keskraamatukogu lasteosakonnas ja endiste ning praeguste õppurite töid Võru Tervisekeskuses.

Näitust Võru Maksimarketis vaata siin
Võrumaa Keskraamatukogu lasteosakonnas vaata siin
Võru Tervisekeskuses vaata siin
Aastanäituse tööde väljapanekut vaata siin