Jaanuaris kaitsesid ja lõpetasid Võru Kunstikooli kunstisuuna põhiõppe XX lennu 6 õppurit.

 

Esmakordselt toimus lõputööde kaitsmine ja lõpuaktus seoses uue õppekava läbimisega jaanuaris.

17. jaanuaril kaitsesid noored kunstnikud oma lõputöid Võru Kandle II korruse saalis. Tööde hulgas oli keraamikat, maale ja illustratsioone, mille juhendajaks olid kunstikooli õpetajad Urve Mill ja Triin Kristerson. Lõputööde näitus on Kandles avatud kuni veebruari lõpuni.

Lõpuaktus toimus kunstikooli saalis 26.jaanuaril ning sündmusel lõid meeleolu Võru Muusikakooli vaskpillikvintett, kes esitasid the Beatles popurrii ning James Bondi tunnusmeloodia „No Time to Die“. Kätte anti Võru Kunstikooli lõputunnistused ning kõik tänavused lõpetajad lõpetasid kooli ainult väga heade tulemustega. Pooled lõpetajad on suundumas vahetusaastale – Jaapanisse ja Brasiiliasse.

Tuult tiibadesse ning kindlasti kuulete noortest kunstnikest ka tulevikus!

Peatselt leiad pildid kaitsmisest ja lõpetamisest siitsamast postituse juurest ja meie galeriidest!

Fotode autor Diana Ruitlane-Rüütli